THE 10 PROJECTS OF FTIE ENTERPRISES LTD

T2 κύτταρο Υδρογόνου-Αζώτου

Το πιο προηγμένο ηλεκτρολυτικό κύτταρο παγκοσμίως με πατέντα (δίπλωμα ευρεσιτενίας) στο σχεδιασμό και με ειδικό σύστημα ψύξης.
Το T2 είναι το μόνο κύτταρο παγκοσμίως ικανό να δέχεται τον ειδικό ηλεκτρολύτη Τ2 και να παράγει αέριο υδρογόνου-αζώτου το οποίο διασπά τα μόρια υδρογονανθράκων του καυσίμου κι έτσι ενισχύει την έκρηξη στο εσωτερικό του κινητήρα.
Το αποτέλεσμα είναι μια ισχυρότερη έκρηξη και πλήρης καύση του διασπασμένου καυσίμου, η οποία μειώνει τις εκπομπές καυσαερίων ή ακόμα και τις εκμηδενίζει ενώ καθαρίζει τον κινητήρα και συγχρόνως εξοικονομεί καύσιμο ενώ παράλληλα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα.T2 CCPWM full computerized

Το πιο προηγμένο πλήρες τροφοδοτικό CCPWM για τον έλεγχο ηλεκτρολυτικών κυττάρων υδρογόνου μέσα σε οχήματα. Το μόνο CCPWM με 2 MPUs και 3 αισθητήρες για αισθητήρα θερμοκρασίας, κλίσης και αισθητήρα απόστασης για τη μέτρηση της κλίσης του δρόμου και του πόσο ο οδηγός πατάει το γκάζι και ρυθμίζει την ένταση του αερίου εξαγωγής. Προϊόν πατενταρισμένο σε διαδικασία διπλώματος ευρεσιτεχνίας που ελέγχεται από το κινητό σας. Παρακολουθήστε και ρυθμίστε 14 παραμέτρους 10 φορές ανά δευτερόλεπτο από το κινητό σας τηλέφωνο. Το T2 CCPWM είναι ελεγχόμενο από WiFi και διαθέτει ECS (Σύστημα Ελέγχου Ηλεκτρολυτών), BPS (Σύστημα Προστασίας Batery), CSS (Υποστήριξη συστήματος ψύξης) και CGPS (έξυπνο σύστημα παραγωγής αερίου). Όλα αυτά σε μια συσκευή.T2 v4.50HD/2018 για φορτηγά
σκάφη & μεγάλους κινητήρες

Το πιο προηγμένο ηλεκτρολυτικό κύτταρο παγκοσμίως με πατενταρισμένο σχεδιασμό που παράγει αέριο υδρογόνο-άζωτο τώρα σε εκδόσεις Heavy Duty για χρήση μέχρι 12 ώρες / ημέρα και με σύστημα ψύξης και ειδικά ηλεκτρόδια με διάρκεια ζωής 60.000 ωρών.
Ισχυρότερη έκρηξη μίγματος, μειωμένες εκπομπές καυσαερίων, αύξηση της ροπής εξόδου, καθαρίζει τον κινητήρα και ταυτόχρονα εξοικονομεί καύσιμο, ενώ παράλληλα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα σας και ο κινητήρας του φορτηγού σας ξαναγίνετε καινούργιος.


AMR Advanced Magnetic Rings
10-25% οικονομία καυσίμων

Ξεχάστε τους φθηνούς κινεζικούς μαγνήτες εξοικονόμησης καυσίμων. Το AMR είναι είναι ένας Προηγμένος Μαγνητικός Δακτύλιος και το σετ των 2 δακτυλίων διαθέτει 24 ειδικά μαγνήτες νεοδυμίου υψηλής θερμοκρασίας θωρακισμένους με Σίδηρο από τη μία πλευρά. Συγκροτούνται σε 2 δακτυλίους. Κάθε δακτύλιος δημιουργεί ακτινικό μονοπολικό μαγνητικό πεδίο(μιμείται το μαγνητικό πεδίο των υπεραγωγιμών ηλεκτρομαγνητών του CERN). Ένας δακτύλιος πηγαίνει στο καύσιμο και ο άλλος δακτύλιος πηγαίνει στην εισαγωγή αέρα. Εγκατάσταση σε 1 λεπτό. Θα μαγνητίζουν με αντίθετο μαγνητικο πεδίο καύσιμο και αέρα και όταν αυτά τα 2 αναμειγνύονται μέσα στο θάλαμο του κινητήρα, τα μόριά τους θα τοποθετούνται γεωμετρικά στον χώρο. Ετσι η έκρηξη θα είναι πιο δυνατή και πλήρης. Όλες οι δοκιμές έχουν δείξει εξοικονόμηση καυσίμου 10-25%. Στις περισσότερες περιπτώσεις είδαμε περισσότερο από 15%. Εγγύηση διάρκειας ζωής: 20 χρόνια!NanotecOil για κινητήρες
Λίπανση Νανοτεχνολογίας

Το NanotecOil είναι μια προηγμένη ενίσχυση λίπανσης νανοτεχνολογίας για κινητήρες εσωτερικής καύσης. Βάζετε ένα μπουκαλάκι 100ml σε 5 λίτρα λαδιού όταν αλλάζετε λάδια. Το NanotecOil έχει 3 νανοσωματίδια. Δημιουργεί ένα κεραμικό στρώμα στο εσωτερικό του κινητήρα και ταυτόχρονα λιπαίνει τον κινητήρα. Τα αποτελέσματα είναι η μικρότερη τριβή, αυξάνει την ισχύ εξόδου, προστατεύει τον κινητήρα από το εσωτερικό, "θεραπεύει" τις μικροσκοπικές ρωγμές του μετάλλου μέσα στον κινητήρα, εξοικονομώντας καύσιμο. Κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ και διπλασιάζει τη διάρκεια ζωής των λαδιών σας. Έτσι, μπορείτε να εξοικονομείτε μια αλλαγή λαδιών και το προϊόν σας έρχεται ουσιαστικά ΔΩΡΕΑΝ.


Pegasus Μονάδες παραγωγής ενέργειας
με τεχνολογία T2 υδρογόνου-αζώτου

Τι συμβαίνει αν συνδυάσετε ηλεκτρογεννήτριες βαρέως τύπου ικανές να καίνε φυτικό έλαιο (UCO ή SVO) με την τεχνολογία υδρογόνου-αζώτου T2 με AMR και NanotecOil; Το αποτέλεσμα είναι μια μονάδα παραγωγής ενέργειας "Pegasus". Πρόκειται για μονάδα παραγωγής ενέργειας 100% φιλική προς το περιβάλλον, η οποία καίει φυτικά έλαια και χρησιμοποιεί αέριο υδρογόνο-αζώτου ως βοηθητικό αέριο για να κρατήσει τον κινητήρα καθαρό και να κάνει πλήρη καύση του καυσίμου. Παρέχει πολύ υψηλότερο κέρδος από οποιοδήποτε άλλο κοινό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής με σχεδόν μηδενικές εκπομπές. Η πρώτη λειτουργική μονάδα 1MW που ζητάμε να χρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Horison 2020 SME Instruments προγραμματίζεται να κατασκευαστεί στη Βιομηχανική Περιοχή των Σερρών.Επιφάνεια με μικροπυραμίδες
σε διαδικασία πατέντας

Είμαστε σε θέση να αυξήσουμε την επιφάνεια 3-4 φορές κάνοντας μικροπυραμίδες στην επιφάνεια. Μπορούμε να κάνουμε 2000-10000 micropyramides σε ένα τετραγωνικό εκατοστό. Η αυξημένη επιφάνεια των μικροπυραμιδίων μπορεί να μεταφέρει 3-4 φορές περισσότερη θερμότητα από μια επίπεδη επιφάνεια. Οι φλάντζες ψύξης που κατασκευάζονται με αυτή την επιφάνεια μικροπυραμίδων θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικές και το μέγεθος και το βάρος τους θα είναι πολύ μικρότερο. Η μέθοδος έχει ένα πρόσθετο κόστος, αλλά εξοικονομείτε το κόστος του υλικού επειδή χρειάζεστε μικρότερες φλάντζες ψύξης. Αυτή η μέθοδος μπορεί επίσης να εφαρμοστεί και στην εξωτερική επιφάνεια των σωλήνων και να κάνει τα θερμαντικά σώματα αυτοκινήτων πιο αποτελεσματικά.


Μικρο-χαρακτική μετάλλων με χρώμα

Μπορούμε να χαράξουμε μέταλλα και να κατασκευάσουμε ειδικά νομίσματα, μπρελόκ, ταυτότητες, δαχτυλίδια, μεταλλικές επαγγελματικές κάρτες, φωτογραφίες σε μέταλλο χαραγμένα αλλά και χρωματισμένα. Μπορούμε επίσης να χαράξουμε γραμμικούς κώδικες, κωδικούς QC και αριθμούς εξαρτημάτων.
Δεν χαράσσουμε μόνο τα μέταλλα αλλά ζωγραφίζουμε επίσης το μέταλλο δημιουργώντας μεταλλικά οξείδια στην επιφάνειά του σε διάφορες αποχρώσεις. Τώρα μπορείτε να αποτυπώσετε μια φωτογραφία σε μια επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα. Μπορείτε να κάνετε ειδικά νομίσματα με χάραξη και χρώμα επίσης. Επικοινωνήστε μαζί μας στο ftie-enterprises@biohydrogen-power.com αν σας ενδιαφέρει.Cryptocurrency mining farm

Το νέο πρόγραμμα της εταιρείας μας είναι η εγκατάσταση ενός συγκροτήματος Cryptocurreny mining. Θα είμαστε σε θέση να επενδύσουμε σε οποιαδήποτε κρυπτονόμισμα θέλουμε. Σύντομα θα δημιουργήσουμε μια ανοιχτή πλατφόρμα όπου οποιοσδήποτε θα μπορέσει να αγοράσει τμήματα αυτού του συγκροτήματος 5Mh/s ή ακόμα και να αγοράσει πλήρες μηχανές "mining" 85Mh/s με κόστος περίπου 950 ευρώ. Θα συνδυάσουμε επίσης την τεχνολογία του σταθμού παραγωγής ενέργειας Pegasus με αυτό το πρόγραμα και για την τροφοδοσία των μηχανών με ενέργεια θα χρησιμοποιήσουμε στο εγγύς μέλλον ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από φυτικά έλαια και υδρογόνο-αζώτου. Σύντομα θα έχουμε έναν ιστότοπο διαθέσιμο σε οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει. Εν τω μεταξύ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ftie-enterprises@biohydrogen-power.com αν σας ενδιαφέρει.


600W laser cutting

H FTIE με τη συνεργασία γνωστού εργοστασίου στην Κίνα, είναι σε θέση να κατασκευάσει την πρώτη χαμηλού κόστους μηχανή κοπής με λέιζερ 600W. Σε μεγέθη 1200x900mm, 1600x1200mm, 1250x2500mm, 1500x3000mm, 1500x6000mm και 2000x4000mm. Οι τιμές ξεκινούν από μόλις 19.500 ευρώ και περιλαμβάνουν κόστος μεταφοράς, ασφάλιση και φόρο εισαγωγής. Έτσι, αυτή η τιμή είναι για όλο το κόστος και το μηχάνημα παραδίδεται στις εγκαταστάσεις σας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, υπάρχει πλήρης ασφάλιση κεφαλαίων για την προστασία του αγοραστή. Όλα τα λέιζερ κοπής διαθέτουν διπλό σύστημα ψύξης νερού όχι μόνο για την πήγη του λέιζερ αλλά και για καθρέπτες και κεφαλή εστίασης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να Επικοινωνήσετε μαζί μας στο ftie-enterprises@biohydrogen-power.com αν σας ενδιαφέρει.FTIE ENTERPRISES LTD.
Sergey Rumyantzev 1
2700 Blagoevgrad Bulgaria
Athens Office:
67th Nimfon Ave. 16341 Helioupolis Athens Greece
tel +30-211-4048582 - mob +30-6946-596490
email: ftie-enterprises@biohydrogen-power.com